Hasson & Wong Upcoming Free Consultations – Oslo: Nov 5 & 6, 2017

Alla typer av HT-diskussioner som inte rör specifika resultat
HassonandWong-Thomas
Posts: 5
Joined: 16 Oct 2017, 23:04

16 Oct 2017, 23:15

After a successful trip to Norway in June, Hasson and Wong patient advisor Thomas will be back in Oslo on Nov 5 and 6 to see prospective patients. You can learn more about Thomas and read his story before your visit here: https://hassonandwong.com/hair-transplant-story/
There is also a post on his result here: http://www.hairrestorationnetwork.co...e-new-rep.html

View his great result in person and find out what Hasson and Wong can do for you.

Book an appointment by calling 1.800.859.2266 Toll Free or emailing us at info@hassonandwong.com.
You can also book directly from our site: https://hassonandwong.com/consultations-in-your-city/

Image
Beste hilsen
Thomas M. Angellsen
Hasson And Wong European Division Advisor
thomas@hassonandwong.com
www.hassonandwong.com
Direct: +47 92138995

User avatar
whyatt
Posts: 9107
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

17 Oct 2017, 09:35

Välkommen hit Thomas och H&W :mrgreen:

Låter som ett utsökt tillfälle för alla som går i HT-tankar att få input från en av de bättre i branschen. Som alltid är det viktigt att själv sätta sig in i HT-världen och kunna sätta samman frågor som är relevanta samt åtminstone till stor del förstå vad kliniken kommunicerar tillbaka. Ta inga förhastade beslut och tänk noga igenom om det är värt att hoppa på HT-tåget med allt vad det innebär.

För nytillkomna kan jag nämna att H&W har varit en av de mest omtalade och respekterade HT-klinikerna i världen under större delen av 2000-talet. Primärt tack vare sofistikerad STRIP-teknik (FUT) med ofta skyhög överlevnad och "acceptabel" donor-åverkan. Flera av de mest klassiska fallen som fått stor spridning online står just denna klinik bakom (Joe Tillman, Bobman, Nicnitro m.fl). Tittar man närmare på deras gedigna portfölj så kan man lätt undra vad MÅNGA ANDRA KLINIKER sysslar med som inte ens kan publicera ETT sådant "golden nugget" fall.

När det kommer till FUE har kliniken inte lika mycket erfarenhet men gör absolut inte bort sig. Seriositeten och ambitionen har alltid varit hög hos H&W och därför är de allt som oftast en tänkbar kandidat för de som bor "på den sidan". För nordbor tillkommer dock en rejäl resa och i synnerhet vid STRIP är detta definitivt något man måste ta med i beräkningen. Prismässigt ligger de heller inte lågt, vilket kanske inte kommer som en total överraskning :lol:

Så där ja, min spontana 50-öres analys är att betrakta som färdig. Bestridande åsikter är varmt välkomna att publiceras i egen tråd här på forumet :P

Slutligen tror jag Thomas snabbt och lätt besvarar alla tänkbara HT-frågor samt inom kort lägger upp en egen tråd med sin HT-resa.
2017-08-06: Scute - Curcumin - TransResveratrol - Rutin - Ashwagandha m.m.

Skriv inlägg