Min hårtransplantations-upplevelse (Hairistanbul)

Min hårtransplantations-upplevelse (Hairistanbul)

Hur går din behandling? Rapportera det här!
Patrique
Posts: 4
Joined: 10 May 2016, 01:05

10 May 2016, 02:21

Jag tänkte bara dela med mig av (och rekommendera) min resa till Istanbul, för jag är mycket nöjd.

Det har bara gått tio dagar så jag ska inte ropa hej än, men det känns bra!Jag köpte det största paketet hairistanbul.se hade, gick på 38500 kr, ungefär hälften så dyrt som det skulle kostat för mig här i Stockholm... Egentligen kostar paketet 41000 kr dessutom men de var så ärliga och uppriktiga med antalet grafts de hade fått ut (vilket var lite över 4000 grafts) att de gav mig rabatt på 2500 kr för att det liksom var i mellanlandet mellan deras största och näst största paket. Det ska de fan ha en stor eloge för för de hade lätt kunnat sagt vad som helst där och jag hade köpt det. Så det är lite därför jag skriver här, för hela upplevelsen kändes proffsigt och jag kände mig väl omhändertagen hela tiden. Kan verkligen rekommendera hairistanbul.se.Det ska nämnas att 38500 kr var den totala kostnaden för ALLT. Totalt alltså. Mat, hotell, flyg, taxi osv ingår i paket-priset. Klockren affärsidé tycker jag för jag avskyr att styra upp såna här saker på egen hand. Man åker alltså ner ett antal svenskar med en kontaktperson som pratar turkiska, svenska och engelska och som tar hand om en hela vägen. Halim som kontaktpersonen hette var supertrevlig och förberedde en väl på alla steg som skulle ske, man var mycket bra omhändertagen och kände aldrig att man inte visste var eller hur något skulle ske. Vilket var skönt som ni förstår.Operationen gick smidigt och jag somnade t.o.m. under några timmar. Resterande tid avnjöt jag turkisk tv vilket jag inte alls gjorde för den sög tyvärr, haha, men som tur är hade de gratis wifi så man kunde kunde använda sin egen smartphone å lyssna på musik, åter igen ett plus i kanten (!).Kliniken var proffsig över lag och kändes bra, efter operationen fick man en genomgång av vad som skulle hända härnäst, och sen en jäkla massor av salvor och antibiotika och sånt som man skulle använda under de kommande månaderna. Doktorn kom till ens hotell dagen efter och tog bort bandaget och visade hur man skulle smörja in vissa saker. Det glömde jag nämna ovanstående även att all hudvård man behöver bry sig om efteråt ingick även i priset, så man får håroljor, schampoon, krämer, svullnadspiller, lotions osv på köpet.

Även ett genomgående häfte med instruktioner om dosering och liknande.Som ni märker har jag ett riktigt positivt intryck här. Jag har som sagt ingen aning om vad slutresultatet kommer bli eftersom det här är första gången för mig och det har bara gått tio dagar. Men eftersom jag känner mig så nöjd så tycker jag att Halim på hairistanbul.se ändå förtjänar en rekommendation.Lite bilder:Tio dagar efter operationen (idag):

http://postimg.org/image/54y80jvwx/Innan operationen:

http://postimg.org/image/innyf6ij5/Sexig bild under operationen:

http://postimg.org/image/pdhgrwms1/Direkt efter operationen:

http://postimg.org/image/53bf4nntd/

/P
aroxx
Posts: 32
Joined: 16 Feb 2017, 21:03

27 Feb 2017, 07:54

Roligt att du känner dig nöjd och hoppas på att slutresultatet blir super.
Backwardsman
Posts: 180
Joined: 09 Dec 2008, 20:02

12 Mar 2017, 12:54

Uppdatering ang. resultatet?#nyfiken
Revivogen Scalp Therapy 1gång/dag sedan 2010-01-15

Revita Schampoo ett par ggr/vecka

Scalpure Hårlera ett par ggr/vecka

Trx2 3 tabletter/dag sedan 2013-10-28

Finasterid 1,25mg/varannan dag sedan 2013-06-01
Markant
Posts: 14
Joined: 13 Dec 2017, 17:09

05 Mar 2018, 01:20

Skriver som ovanstående! Skriv gärna hur det har gått, blev väldigt nyfiken på detta! Pratade med min frisör om att göra en HT och hon rekommenderade att göra det i Istanbul genom kontaktperson. Var det via en klinik i Sverige som du fick kontakt med dem eller hur funkade det?
Skriv inlägg