Mitt kit som jag tror hjälper

NYHET - Mot håravfall och tunnhårighet!
Nu börjar vi att bygga upp LOOKGOOD ANTI HAIR-LOSS TOOLKIT bestående av fakta om de produkter och metoder mot håravfall och tunnhårighet som vi tror allra mest på.
Access endast för inloggade medlemmar! :neener:

Mitt kit som jag tror hjälper

Hur går din behandling? Rapportera det här!
Da420
Posts: 7
Joined: 26 Nov 2018, 22:54

26 Sep 2019, 13:38

Hej

Jag har kört på ett paket av olika slag för att bekämpa håravfall. Jag kan tycka att det har hjälpt men det har även gått i vågor känner jag där vissa perioder har det känts bra, andra mindre bra. Jag kommer skriva ner vad det är jag har gjort så får ni gärna tycka till om det.

Neofollics Schampo och balsam - Nästan varje dag. Vissa ggr varannan dag. Länk för dessa.
https://www.hgspecialist.com/shampoo-co ... ation-pack
Tycker jag får bra effekt på håret direkt efter duschen där det känns tjockare och starkare. Men det tror jag är vanligt oavsett schampo. Dock känner jag att det inte skadar att använda schampo som är gjort för just håravfall. Använt dessa i snart 9 månader har jag för mig. Ett paket av schampo och balsam håller för mig i nästan mer än 1 månad.

Maxi hair for men - Tabletter mot håravfall.
https://se.iherb.com/pr/Country-Life-Ma ... gels/46317
För mig är det här viktigaste delen för just DHT blockande ingredienser. Jag har använt dessa i snart 3 månader nu. Ska fortsätta 3 månader till så får jag se resultatet. Tar 2 st per dag.

MSM tabletter - Ganska självklart i behandlingen med rekommendation från detta forum. Tar 4-5 per dag.
https://se.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-M ... ules/54231

Biotin tabletter - Eftersom biotin är viktigt för håret så kör jag med 1 tablett per dag. Finns redan biotin i Maxi hair därav 1 tablett av detta för extra tillskott.
https://se.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-B ... Caps/63468

Målet med detta är att stabilisera håravfallet. För någon månad sen tycker jag att håret kändes tjockare men nu är jag i en känslig period där jag tycker att jag har sheddat lite hår vilket kan vara ett gott tecken. Men jag kommer fortsätta med Maxi hair tabletterna 3 månader till så kan jag ge en ärlig bedömning om det faktiskt hjälper eller inte.

Jag har även köpt in en 1,5mm dermastamp som jag ska börja använda när jag duschar så hoppas jag att i kombi med schampot kanske ger större effekt. Minoxidil är kanske att föredra här men känns omständligt med 2 appliceringar per dag. Vem fan har disciplinen att hålla det i flera månader tänker jag.

Jag har även kört med He shou wu förut i ungefär 1 månad. Rekommendation från en vän som säger att det ska hjälpa mot håravfall. Sen mina tabletter har tagit slut så har jag inte orkat fixat nya men funderar på att hoppa på de igen.
https://se.iherb.com/pr/Dragon-Herbs-He ... thU63Tew5g


Tycker ni att något fattas i mitt program? Eller något jag behöver ta bort? Skulle vara intressant att höra eran input.
Skriv inlägg