Skaffa HE - Vad behöver jag? - Page 2

Skaffa HE - Vad behöver jag?

Intressanta metoder, främst för de mest tunnhåriga
bjutatorp
Posts: 161
Joined: 20 Jan 2014, 00:35

28 Sep 2015, 22:59

Jag hade HE i åtta år innan jag i våras gjorde min HT. Jag hade höga vikar men ändå helt ok med hår. Jag tog av min HE varje vecka ungefär och rakade och tvättade. Inte jättefräscht, men jag lyckades hålla renligheten på en ok nivå i alla fall. HE funkade bra på mig, men jag längtar inte tillbaks om man säger så..
tedlin01
Posts: 986
Joined: 05 Jun 2011, 23:06

30 Sep 2015, 16:39

Markus Thorssell wrote: Hej!

Jag har mer och mer börjat fundera på en HE men jag funderar på två saker som någon kanske kan hjälpa mig med.1. Måste man vara helt flint för att ha en HE? jag menar annars växer ju håret under och man ska väl inte behöva ta av den varje kväll eller? Hade det varit en gång i månaden hade jag ju lätt kunnat ta det men palla hålla på och limma varje dag.

2. Var köper man dem?

1. Ditt hår växer ca 1 cm per månad. Det kommer inte att bli konstigt under för antingen kommer de växa igenom och inte synas eller så kommer de lägga sig slickat längs med skallen. Kör på bara.
Pensionerad.. Men testat det mesta..
Markus=Thorssell
Posts: 172
Joined: 04 May 2008, 17:52

01 Oct 2015, 21:58

tedlin, tack då finns det hopp för en som inte platsar för ht.....det låter dock som att det är krångligt men stämer det att man bara byter en gång i månaden? Då låter det ju ändå helt okej faktiskt för det kan man ju leva med.
1tablett Propecia om dagen, Rogaine forte morgon och kväll. MSN tre gånger i veckan. 1 zinktablett och 2 biotin varje dag.
tedlin01
Posts: 986
Joined: 05 Jun 2011, 23:06

02 Oct 2015, 16:39

Markus Thorssell wrote: tedlin, tack då finns det hopp för en som inte platsar för ht.....det låter dock som att det är krångligt men stämer det att man bara byter en gång i månaden? Då låter det ju ändå helt okej faktiskt för det kan man ju leva med.

Vill inte skrämma dig men ja det är väldigt krånligt till en början. Du måste sätta upp processer för allt:Vilken typ av hårersättning du ska bära, hur tjock den ska vara, vilken färg det ska vara och hur den ska klippas.Hur du ska sätta fast den, lim eller tejp eller kombinera dem båda. Vilket lim och tejp. Man måsta testa sig fram här för det är lite individuellt och beroende på vilken hårersättning och frisyr man har.Sen av vi processen med hur man tar av den och hur man rengör på bästa sätt. Hur man gör daily touchups..Vilka hårprodukter som fungerar bäst för ens syfte..Till en början får du räkna med att spendera några hårersättningar innan du lärt dig rätt tekniker, metoder och processer. Du lär inte heller få hårersättningen att sitta längre än någon vecka den första tiden. Det tar tid att komma på hur saker fungerar.. Olika aktiviteter påverkar limningen också. Undvik vätska så gott det går så håller den längre.För mig så är det rätt enkelt idag, jag spenderar mindre och mindre tid och pengar för mitt hår, men det har kostat att komma dit..Jag kan få hårersättnignen att sitta 5 veckor nu men då lyfter jag upp fronten, rengör och limmar om den en gång i veckan och sen gör jag daily touchups med tops och alkohol också.. Det är det som krävs för att hårlinjen ska se naturlig ut varje dag.Jag duschar i princip aldrig håret och dyker definitivt inte med håret under ytan i en bassäng. Jag använder däremot hårprodukter. Rätt mycket..Jag kanske ska ta o skriva en guide på allt.. Får göra det när det blir tid över.
Pensionerad.. Men testat det mesta..
Markus=Thorssell
Posts: 172
Joined: 04 May 2008, 17:52

02 Oct 2015, 21:48

Jag kan bara tacka det allra ödmjukast för din uppriktighet och dina svar, det uppskattar som sagt var otroligt mycket.Den dagen du har tid så skulle det vara toppen med en guide för då kan man kopiera in den och gå efter så gott det går.Men har du aldrig gått till någon specialist som fixar detta åt dig? jag tänkte att det kanske kunde finnas någon i stockholmsområdet eller så som man kunde gå till och få hjälp men det blir kanske dyrt.Jag tänkte köra på en svart HE som inte är så där jättestor då jag är mörkhyad och har rätt litet ansikte.
1tablett Propecia om dagen, Rogaine forte morgon och kväll. MSN tre gånger i veckan. 1 zinktablett och 2 biotin varje dag.
Oslokille
Posts: 11
Joined: 27 Dec 2016, 22:16

27 Dec 2016, 23:00

tedlin01 wrote: Sedan bryts limmet ner efter ca 2 veckor och hårersättningen börjar lossna.

Jag använder lim på baksidan og sidorna. Fungerar rätt så bra i 4-5 veckor..

Jag gör det inte själv då, är en kille där jag har min HE från..
composer
Posts: 100
Joined: 08 Dec 2007, 20:53

10 Jan 2017, 04:27

tedlin01 wrote: Fram till den 18e April så kan du använda rabattkoden "April123" för 15% rabatt ;) Hinner du inte beställa innan dess så kommer det säkert fler rabattkoder framöver. De brukar ha en ny kampanj varje månad.

Vilken sida refererar du till och vad är priset du ger efter 15%? toplace?
Skriv inlägg