Ska jag transplantera?

Ska jag transplantera?

Alla typer av HT-diskussioner som inte rör specifika resultat
Mikrofonfrilla
Posts: 6
Joined: 12 May 2016, 09:52

12 May 2016, 11:45

Hej!

Är helt ny här. Jag upptäckte väldigt nyligen att håret på skalpen börjar tunnas ut. Jag är 40 år och har inte tänkt på detta innan. Tänker att det är smart att agera snabbt som fan nu. Jag har nu börjat köra med Minoxidil Orifarm. Jag vill inte börja äta Recrea eller vad det heter. Tycker ju potensen är mycket viktigare än håret.

För att få snyggt hår kör jag nu med Volluma som jag tycker funkar riktigt bra.

Tycker dock att det är riktigt bökigt med först Minoxidil sen Volluma varje morgon. Därför har jag funderat på transplantation. Jag tror mig ha gott om donationshår.

Jag ska på konsultation på Poseidonkliniken.Har ni några tips?

Vad talar för transplantation?

Vad talar emot?

Vad finns att säga om Poseidonkliniken?Bifogar bilder på håret samt en bild där jag använt Volluma.http://s20.postimg.org/49tw6rvfh/image.jpghttp://s20.postimg.org/9g51hta71/image.jpgMed Volluma:http://s20.postimg.org/bndvjh4v1/image.jpg
Mikrofonfrilla
Posts: 6
Joined: 12 May 2016, 09:52

13 May 2016, 11:29

Ingen med en åsikt/tips?
User avatar
whyatt
Posts: 9424
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

15 May 2016, 17:21

Hej du, välkommen hit.Produkten du tänker på heter Propecia (kopior förekommer) och består av 1mg finasterid per tablett.Mmm förstår att det känns bökigt, de två gifter sig inte speciellt väl :)Din egna uppskattning om din donor behöver dubbelkollas med en eller ett par kliniker, men det känns spontant som om du har rejält med hår i nacken och sidorna.Ditt håravfall ser mer ut att följa Ludviq-skalan snarare än NW..dvs en tunnhårig bena breder ut sig och expanderar med tiden primärt i sidled.Poseidon går att läsa om här på brädan, så använd sökfunktionen!

Din ålder och din gissningsvis goda donor talar för ett ingrepp, dock måste ett hållbart framtidstänk finnas med i planeringen, för ditt håravfall kan accelerera och då vill det till att du har både hårsäckar och klöver, över.Emot...jadu, inte speciellt mycket..möjligtvis då om det visar sig att du inte har så många transplantat trots allt i kombination med att man med mikrokamera kan se en utbredd försvagning av hår över ett större område än bilderna visar...men det är ju absolut inte säkert att det är så.Många väljer utländska kliniker, både för att vissa av dem kontinuerligt presenterar imponerande resultat online, men också pga prisbilden. Därmed inte sagt att Poseidon bara så där rakt av skall räknas bort...utan gör din research, besök och ställ frågor. Se till att du har lite koll själv och skriv inte på något i all hast..
Hår: Omfattande program för 2019. Komplett info kommer i mars
Kost: Mestadels LCHF (med lågt intag av växtbaserade livsmedel)
Träning: Gym 4-5 ggr/vecka & Intervall i backe 1-2 ggr/vecka
Psyke: Solarium-D3-Ashwagandha-Spikmatta-Mindfulness
Skriv inlägg