PRP behandling gav tillbaka mig min ursprungliga hårtjocklek

PRP behandling gav tillbaka mig min ursprungliga hårtjocklek

Vad kan man göra och hur bör det hanteras?
jens84
Posts: 4
Joined: 28 Mar 2017, 20:01

29 Mar 2017, 19:17

Hej, jag har sett att många här har fått tunnare hår & jag håller med det är inte roligt. Under många år hade jag själv använt mig av löshår och varit allt oförsiktigt med mitt hår. På det stressat lite för mkt.Droppen kom när jag hade gjort en hårförlängning med Nail hair som var slarvigt gjort och 3 månader senare hade jag 4 händer fulla med mitt egna hår! Det blev så tunt att jag knappt ville sätta in löshår för att det kunde förvärra det hela. Jag hade börjat googla runt lite och kom in på PRP-behandling som är en 100% naturlig behandling med ens egna blod. Där fick jag läsa att man tar ur blod från armen som får centrifugeras i en maskin så att blodet delade på sig.Det gula, över siktet är PRP och det innehåller kroppens egna tillväxthormoner. Det trombocytrika plasman injiceras (PRP) sedan med små stick i hårbotten. Blodplättarna ger där ifrån sig tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig.Jag köpte detta som en kur på 3 behandlingar och redan efter en behandling när det gått några veckor kände jag stubb i hårbotten. Nu när jag gjort klart kuren och det gått flera månader känns det faktiskt som om jag har fått tillbaka mitt egna hår :)

Detta är det bästa som hänt mig faktiskt.Jag valde att gå till Akacia Medical för dom är väldigt specialiserade på PRP.Här nedan kan ni se mina före och efterbilder och det är 3 månaders mellanrum mellan dom! LYCKA!http://missjennie.se/prp-fore-och-efter-bilder/Jag får inte in bilder här så se min blogg!
User avatar
whyatt
Posts: 9424
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

30 Mar 2017, 18:30

Hej och välkommen hit!Kul att läsa om din framgång och det viktigaste av allt är så klart att du är nöjd.Första gången PRP togs upp på denna brädan var 2011, så vi är inte helt oinsatta vad det gäller. Faktum är att jag själv har följt dess utveckling ganska noga de senaste åren men måste tyvärr konkludera att tekniken, i min mening, inte riktigt har levererat i linje med förväntningarna. Dock verkar kvinnor få något bättre resultat än män och om du är nöjd, så är jag nöjd!Jag plockade 2 av dina tidigare inlägg där du bumpade gamla trådar och postade länken till kliniken i fråga..känns lite overkill eller hur? :)Uppdatera gärna denna tråd längre fram med tydligare bilder om resultatet förbättras ytterligare.
Hår: Omfattande program för 2019. Komplett info kommer i mars
Kost: Mestadels LCHF (med lågt intag av växtbaserade livsmedel)
Träning: Gym 4-5 ggr/vecka & Intervall i backe 1-2 ggr/vecka
Psyke: Solarium-D3-Ashwagandha-Spikmatta-Mindfulness
Skriv inlägg