MEKANISKT: Stimulax PTS01 (+ D.T.M.)

MEKANISKT: Stimulax PTS01 (+ D.T.M.)

NYHET - Bromsa håravfall och motverka tunt hår - här listar vi de produkter som verkar mest lovande!
User avatar
whyatt
Posts: 9828
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

19 Aug 2019, 12:49

Stimulax PTS01 (+ D.T.M.)

Image


Från Spanien kommer denna något märkliga apparatur signerad uppfinnaren Aristónico Casas Gálvez. Hans produkts primära syfte är att förbättra skalpens blodcirkulation genom att utvidga dess kapillärer med hjälp av mekanisk massage.

Konceptet kanske uppfattas som för simpelt för att fungera (”så här lätt kan det väl inte vara?”) – men faktum är att det blåser medvind för skalpknåderi med positiva skriverier både på bloggar och i forum, det bedrivs t.o.m. aktiv forskning på temat och studier har publicerats med allt annat än askräckande resultat! Jag ser personligen denna produkt (eller liknande) som självklar i ett effektivt behandlingsprogram.

Vänligen notera att Aristo starkt rekommenderar manuell bearbetning av skalpen (D.T.M) 10 minuter både före- och efter hans 10 minuter PTS01-program, som då innebär att ett pass utgörs av 30 minuter. Detta skall genomföras 3 gånger per dag för att ge maximal effekt enligt instruktionerna *pust*.

För oss med svårigheter att följa ett så pass intensivt upplägg kan antalet pass skäras från 3 till 2 eller t.o.m. 1 pass per dag, men då sjunker också potentialen att kunna ge återväxt och bevara befintlig hårväxt, till att primärt skydda den befintliga hårväxten – men detta alternativ är gott nog för många av oss då vi inte enbart förlitar oss på en enda produkt utan kör flera samtidigt och då rimligtvis får en för hårsäckarna positiv effektiv också härifrån.

Hemsida: stimulax.es
Pris: ca 2 500 SEK
OBS! Aristo erbjuder en BRA rabatt (tidsbegränsad) om ni är villiga att testa produkten enligt instruktionerna och dokumentera här på brädan!
För att ta del av erbjudanden, maila Aristo på atencionclientes@stimulax.es för ytterligare detaljer.
Mer info (.pdf): https://www.mediafire.com/file/p0ngj61q ... o.pdf/file

Friskrivning & COI:
Lookgood ger inga medicinska råd. Inköp och användning sker på egen risk. Resultat kan aldrig garanteras. Konsultera alltid legitimerad läkare före ev. användning. Detta inlägg är ingen betald annons och lookgood.se får inte någon som helst kick back på sålda enheter what so ever.
Hår: Skalpmassage - Serum - Dermastamp - Tillskott - Schampo etc..
Kost: Mestadels LCHFHP (med lågt intag av växtbaserat)
Träning: Gym 4-5 ggr/vecka & Intervall i backe 1-2 ggr/vecka
Psyke: Solarie - Cold shower - Meditation - Sömn - Fuskdagar :)
Skriv inlägg