Under behandling på HIS i Göteborg.

Simulering av rakad hårväxt med pigment
Leoso
Posts: 8
Joined: 30 Jul 2014, 22:01

30 Jul 2014, 23:21

Hej,Äntligen så hittar man ett forum med fokus på hår behandlingar, letat länge.

Jag har sett HIS behandlingar och tycker att de är klockrena och kommer nu att boka en tid hos Sam för att sätta igång med att förbättra min look på huvet.

Jag har behandlats tidigare hos Nicole Niaa på Medical beauty house och hon har förstört mitt huvud. HOn är den största bluffen när det gäller kosmetisk tatuering, akta er för henne. Hon skyller alltid på kundens pigmenter när hon gör fel. Jag har fått linjära streck i huvet, ser ut som att hon har lagt en linjal och tattuerat efter det. Jag har mått skit dåligt sedan dess och letar efter en duktig laser klinik som kan få bort all skada som hon har gjort.

Men jag rekomenderar starkt Sam på HIS i GBG, väldigt trevlig, service minded och ärlig. Hans arbete är väldit proffesionnel och en av mina vänner har gjort kosmetisk tattu hos honom, vilket ser grymt bra ut./Leoso

Baldhead
Posts: 47
Joined: 04 Aug 2014, 00:37

04 Aug 2014, 00:43

Leoso, ska du göra den "tillfälliga" smp'n eller den permanenta?

User avatar
whyatt
Posts: 9277
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

04 Aug 2014, 08:44

Leoso och Baldhead - välkomna hit!

Ta gärna den diskussionen i en ny tråd, förslagsvis startad av Leoso! :D
18/08/01: MSM - Scute - Curcumin - Rutin - Beta sitosterol - Ashwagandha
2019/01/01: Laserhjälm, krillolja, overnight-serum

sparrow
Posts: 633
Joined: 22 Apr 2008, 10:15

02 Nov 2014, 17:51

Då har det gått ett halvår sedan den sista behandlingen inom garantin. 5 behandlingar totalt. Det var tänkt att jag skulle uppdatera resultatet en månad efter 5:e behandlingen, men av en del orsaker så blev det lite fördröjt. Ett halvår efter behandlingen kan ändå ge en bättre indikation på hur det sätter sig efter tid. Det blir ju aningen ljusare med tiden. Men det viktiga är ändå realismen. Och det ser helt naturligt ut. Efter 5:e behandlingen satte Sam aningen mörkare pigment, det gjorde också att grånaden i fronten fixade till sig så nu syns tydliga pigment, som inte går att skilja från hårfollikar, i den yttersta fronten, och även över resten av huvudet. Någon annan hade skrivit ett inlägg om en typ av roller som man då kunde köra över huvudet för att spara tid, och att några skavanker inte skulle vara så farligt. Här finns inga skavanker. Det enda man kan anmärka på är att när pigmenten fadar så ser det ut som försvagade (nedrakade) hårsäckar. Eter fem behandlingar har vi nog ändå hittat de pigment som passar in bäst för mig.Ärret har förbättrats markant vid ena sidan, några cm. Men det är fortfarande besvärande framförallt mot den andra sidan (och jag är så jäkla glad att jag inte har ett ärr som sträcker sig från tinning till tinning. Det skulle jag säga att man verkligen borde akta sig för om man någon gång tänkt tanken att raka ner håret, man kan aldrig på förhand veta hur resultatet blir av ett ärr, när hudens läkegenskaper kan skiljas åt).Det största problemet idag är att kan uppfattas som en bad guy, som Tedlin beskrev det i sin tråd. Sedan gör det stor skillnad om man har lite hår kvar. Ju mer desto bättre. I mitt fall var det här det bästa jag kunde göra, Och jag är väldigt nöjd med resultatet. Sam har gjort ett mycket professionellt jobb. Så om man rakar av sig håret för att det tunnats ur och kan leva med att köra rakat, så är det här helt klart något att kika på.Jag vet inte riktigt när en touch up kan bli aktuell. Det är så pass svårt att avgöra om det sker en successiv fading. Men en mindre touch up på en del mindre ställen, det finns ett problemområde där pigmenten tog sämre redan från början och det får jag ibland fixa till lite för att få det bra. Men det har tagit förvånansvärt bra i områden där det sitter transplantat. Där var också huden väldigt känslig, men efter några behandlingar så tog pigmenten bättre och kanske berodde det på att huden satte igång en reparationsprocess av behandlingen med nålen.Helt nöjd med resultatet och jag ber Sam om ursäkt för att uppdateringen dröjde.Jag fick ett mail från en kille som genomgått misslyckade hårtransplantationer. Jag kan rekommendera att åka ner och prata med Sam. Det är svårt att ge ett bra svar utan att ha sett hur ärren ser ut. Men det kan gå att få ett bra resultat för att förbättra ärr med dermaroller.

User avatar
whyatt
Posts: 9277
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

03 Nov 2014, 10:38

Tack för uppdateringen och superkul att du är så nöjd.

Långt ifrån alla pigmenteringskliniker vet vad de gör och det är ju så klart då extra kul att du bekräftar professionalismen hos HIS Hair Clinic i Göteborg.Ett par bilder ger dig guldstjärna ;)
18/08/01: MSM - Scute - Curcumin - Rutin - Beta sitosterol - Ashwagandha
2019/01/01: Laserhjälm, krillolja, overnight-serum

tedlin01
Posts: 985
Joined: 05 Jun 2011, 23:06

17 Jan 2015, 00:40

Kan man få fler bilder på hur det ser ut idag?
Pensionerad.. Men testat det mesta..

User avatar
whyatt
Posts: 9277
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

22 Jan 2015, 10:11

Mmm det vore nice så här i januarimörkret!
18/08/01: MSM - Scute - Curcumin - Rutin - Beta sitosterol - Ashwagandha
2019/01/01: Laserhjälm, krillolja, overnight-serum

sparrow
Posts: 633
Joined: 22 Apr 2008, 10:15

09 Mar 2015, 06:48

Snart ett år sedan sista behandlingen inom garantin, man kan nog säga att det är över ett år sedan eftersom 5e behandlingen inte var så omfattande. Det har bleknat en hel del jfr med de bilder som ligger här innan, så det är nog inte så meningsfullt att lägga upp bilder för nära behandlingen. Det ser helt ok ut idag. Bra urskiljning mellan pigmenten. Helt nöjd. Det är ett område där det tagit lite sämre. Vet inte riktigt hur man kan göra med det. Funderar fortfarande på att förstärka främst hårlinjen med fue.En bild tagen i badrumsljus, utan blixt. Jag hade två bilder, men den ena kvaddade jag. Datorn har börjat krångla.http://postimg.org/image/rrdas52rr/

HIS-HAIR-SWEDEN
Posts: 56
Joined: 11 Jan 2013, 13:11

20 Mar 2015, 13:01

Tack för det fina betyget. Vi gör vårt bästa så att alla kunder ska bli nöjda och känna förtroende för HIS i Göteborg. Ni som har frågor eller vill komma på en konsultation hör av er via mail till sweden@hishairclinic.com
Leader in Scalp Micro Pigmentation (SMP)

sparrow
Posts: 633
Joined: 22 Apr 2008, 10:15

10 Oct 2015, 19:54

Ska nog åka ner till Göteborg och göra en touch up om inte allt för lång tid. Det är ju lite väl ljust, svaga pigment, i förhållande till vad jag siktade på. Det känns inte helt ok. Jag har t o m i perioder funderat över hårersättning, men förhoppningsvis kan det gå att fixa. Jag tycker inte alls att det ser bra ut på mig med för ljusa pigment. Jag skulle aldrig raka ner håret såhär om jag inte hade behövt göra det, när håret som finns förlorar så pass mycket pigment när det rakas ner med rakapparat. Det går att fixa till eftersom jag har ganska blandat med pigment i mitt hår. Och en del pigment är helt klart ok, men delar är så pass ljusa att det inte känns helt bekvämt.

User avatar
whyatt
Posts: 9277
Joined: 20 Jul 2007, 13:24

14 Aug 2017, 13:29

Updates?? :!: :?: 8-)
18/08/01: MSM - Scute - Curcumin - Rutin - Beta sitosterol - Ashwagandha
2019/01/01: Laserhjälm, krillolja, overnight-serum

sparrow
Posts: 633
Joined: 22 Apr 2008, 10:15

18 Aug 2017, 07:09

Nu tycker jag det ser ganska ok ut, har inte gjort någon touch up än. Det behövs sprinkals på lite så jag tänkte boka en tid för det. Jag har perioder när det inte känns helt bekvämt att raka ner håret. Det som är positivt är att när pigmenten bleknar så har de till största delen bevarat formen av hårfolikar. Ärret är problematiskt men jag tror att det kan ha blivit bättre när jag använt rosmarin/cocosolja på shock loss under ärret. Det verkar ha bra effekt för håret överlag. Kanske är det därför jag upplever att pigmenten ser bättre ut idag. Jag vet inte riktigt. I ärret behövs det egentligen bara några få pigment för att det ska se bättre ut.

Det lät ganska pessimistiskt där med senaste inlägget. Det är snart två år sedan. Möjligen bleknar det successivt fortfarande men vissa pigment sitter bra, medan andra har bleknat mer. Det är stor skillnad från hur det såg ut efter de första veckorna. Men i det här läget behövs det bara lite sprinkling så blir det nog bra. Funderar fortfarande på att kombinera med några fue.

Väldigt glad att jag gjorde den här behandlingen.

sparrow
Posts: 633
Joined: 22 Apr 2008, 10:15

05 Sep 2017, 23:48

Har varit och gjort en touch up, och det här känns riktigt bra. Det ser ut som att det är transplantat. Transplantat- looken kommer förändras när skorporna faller av, men om färgen håller i sig, och det kan den nog göra nu när det är ett mörkare pigment, så ser det här ut att kunna bli riktigt bra. Pigmenten är placerade glesare så att de skapar ett väldigt naturligt utseende, framförallt i kombination med de pigment som redan sitter där och liksom skapar någon slags ytterligare dimension. Exakt samma pigmentfärg för samtliga pigment kan skapa ett onaturligt utseende när man som i mitt fall har både ljusare och mörkare hårstrån. Jag vågar inte säga något definitivt om slutresultatet förrän om någon månad. Min hud verkar ha en förmåga att sluka pigmenten. Men nu ska det nog vara pigment som ska vara svårare att blekna bort.

Skriv inlägg