Page 1 of 1

Hur beställer jag en hjälm av Gestur?-gctid59320

Posted: 03 Jun 2015, 11:22
av Heidi
Hej!Har haft framgång med en handburen Lazerfish som tyvärr nu är sönder. Blowfishen kostar på tok för mycket för att jag ska tycka det är värt det, men en hjälm från Gestur som jag läst på lite nu om skulle kunna vara något.Är hjälmarna från 2013 lika bra som de nya? Om någon har begagnad är jag intresserad, jag är även intresserad av hur man gör om man vill beställa en ny från Gestur.

Hur beställer jag en hjälm av Gestur?-gctid59328

Posted: 03 Jun 2015, 15:06
av Ted
HejVet du varför Lazerfishen inte fungerar längre? Min slutade fungera för några år sedan pga att kabeln nöttes ut på ett ställe vilket skapade glappkontakt. Allt jag behövde göra var att knipsa av kabeln och löda ihop den med en lödpenna för 99 kr. Förutom detta har Lazerfishen hållit i 5 år nu så den verkar ha bra laserdioder.

Hur beställer jag en hjälm av Gestur?-gctid59329

Posted: 03 Jun 2015, 15:57
av Heidi
Samma sak hände med mig, nu nu har jag råkat rycka sönder kabeln. Det är koppartråden som är trasig, dioderna fungerar för håller man skavet "rätt" lyser de.Problemet är att tråden är avskavd mitt i den grå plastgrejen, jag måste nog klippa upp den för sedan grenar sig ju sladden ut sig till varje diod i själva apparaten. Nu har jag strömsladden av på mitten samt en väldigt avskavd sladd precis innan den delar sig.Om någon tekniker här kan fixa den betalar jag gärna efter att jag sett att det fungerar :)Har som sagt haft bra resultat. Har haft ett långsamt håravfall främst i vikarna och sedan jag började rejält i höstas har jag fått viss återväxt och lite bättre kvalité i fronten. Syns bäst när håret är rakat kort vilket gör hårlinjen något bättre, men framför allt så har det inte förvärrats något sedan jag började för ett år sedan efter att plockat fram laser ur garderoben efter att aldrig gett den chansen när den köpte för flera år sedan.Tilläggas är att jag har en äldre bror med exakt samma håravfall och han gör inget åt det och har haft samma läge i ganska många år nu. Jag själv är 30 år och även om den inte gör mirakel Lazerfishen så gör den ett bra jobb. Lasern är det enda jag använder mot mitt håravfall. Har kört 15-20 min varannan dag med fokus på vikarna.

Hur beställer jag en hjälm av Gestur?-gctid59344

Posted: 05 Jun 2015, 02:08
av Ted
Låter som att sladden gått av på samma ställe som min gick av. Det går att fixa genom att knipsa av den gråa plasthållaren som omger sladden på väg in i enheten. Lägg upp en bild så kan jag förklara tydligare.

Hur beställer jag en hjälm av Gestur?-gctid59425

Posted: 13 Jun 2015, 01:08
av erik_nitro
Hej!Någon som vet vart man kan få tag i den "gröna" kontaktbiten som håller ihop OMG hjälmen och dess "batteri" eftersom den har tyvärr brunnit upp i stort sett?Tacksam för svar!

Hur beställer jag en hjälm av Gestur?-gctid59855

Posted: 08 Sep 2015, 21:37
av Gestur
Om någon vill kontakta mig funkar det bäst via PM. Klicka på "E-post" under mitt forumsnamn i ett av mina inlägg. Jag får de flesta email även om jag minskat min aktivitet på forumet (dock fastnar några i mitt spamfilter...).